Numar telefon: 0721.402.240
Despre Noi

S.C. FALCON PRIVATE DETECTIVE S.R.L. este o societate de detectivi particulari specializata in desfasurarea activitatilor de investigatii. Societatea isi desfasoara activitatea potrivit prevederilor Legii privind societatile comerciale nr. 31/1990 , republicata, ale Legii 329/2003 privind exercitarea profesiei de detectiv particular cu modificarile si completarile ulterioare, cat si Normelor de aplicare a acestei legi, ale celorlalte reglementari legale in materie si-n conformitate cu prevederile Actului Constitutiv al Societatii si Certificatului de Inregistrare ce nu pot fi contrare reglementarilor legale interne sau internationale la care Romania este parte, a sigurantei nationale, ordinii sau bunelor moravuri.

S.C. FALCON PRIVATE DETECTIVE S.R.L. are sedii in Bucuresti si Ilfov si este coordonat de ofiter superior in rezerva al MAI, cu o vasta experienta in coordonarea, conducerea si administrarea personalului in activitati de investigatii,supraveghere si filaj, care va garanteaza, alaturi de restul echipei sale, maxima seriozitate si responsabilitate in tratarea si rezolvarea problemelor dumneavoastra .

Detectivii FALCON PRIVATE DETECTIVE impreuna cu echipa colaboratoare de specialisti- grafologi, avocati, notari – servesc nevoilor dumneavoastra, garantand discretie si confidentialitate desavarsita referitor la cazurile incredintate. FALCON PRIVATE DETECTIVE S.R.L. ofera o gama larga de servicii, este specializata in desfasurarea activitatilor de investigatii, garantand prin activitatea profesionala asigurarea informatiei rapide si corecte de care clientul are nevoie. Împreună urmărim formarea şi menţinerea relaţiilor de colaborare de lungă durată, relaţii bazate pe implicarea noastră activă.

Suntem pe deplin angajati sa mentinem confidentialitatea stricta in toate relatiile de comunicare, sa te ajutam protejandu-ti interesele in solutionarea cazului tau. Inca de la constituire, ne-am concentrat pe satisfacerea nevoilor atat ale persoanelor juridice cat si ale persoanelor fizice.